Pool & Spa

Vi har stor och lång erfarenhet av pooler, spabad, bastubyggen och bubbelbadkar.

Under ett flertal år har vi arbetat med service och reparationer av anläggningar.

De senaste åren har vi även börjat anlägga pooler.

Basturum, spabad och bubbelpooler har vi installerat / byggt under lång tid.

Vi arbetar idag med Chemoform som leverantör av pooler och tillbehör. I dagsläget kan vi leverera och bygga och installera pooler med iso-stomme som är frigolitblock som fylls med armering och betong som kläs med en ”liner” på insidan. Detta ger en pool som är bra isolerad och håller i många,många, många år. Det som slits är linern på insidan och den tekniska utrustningen med filter, pumpar osv. Vill man ha något av det bästa skall man välja en i detta material.

Förutom iso-stomme kan vi leverera, montera och installera stålväggspooler. Dessa finns i flera olika former: rund, ovalform och åttaform. Flera av dessa modeller kan installeras ovan mark eller delvis nedsänkta. Prismässigt får man en bra lösning relativt billigt och de är enkla att bygga in i tex ett trädäck.

Se mer på framför allt www.chemoform.se. Vill ni se prislista och bilder på pooler och tillbehör, klicka här.

Hör av er till oss för ett personligt besök och offert! Vi kan säkert hitta en lösning som passar er oavsett om det gäller service av er anläggning eller ett större projekt med pool, pool-hus,pool-däck, spa-avdelning eller liknande.

Comments are closed.