Om oss

Gustafssons Bygg & VVS startades som enskild firma 2008 och ombildades 2012 till aktiebolag. I början var det bara Lars Gustafsson som jobbade med badrum, rör, värmepumpar, golvvärme, service och installation av bubbelbad, ångkabiner, pool och spa. Med tiden har firman utökats med anställda.

Idag är vi 7 anställda i firman och har en bra blandning av kunskaper och erfarenheter. I samarbete med ett par firmor klarar vi väldigt många typer av jobb och kan ta ett helhetsansvar som totalentreprenör.

Vi vill ge våra uppdragsgivare bra råd med vår erfarenhet och kunskap, genomföra projekt smidigt, med få störningar vilket ger kort tid från start till slutförande och sist men inte minst bra service.

Stommen i företaget har varit i branchen under väldigt lång tid så vi har bra kontakt med flera leverantörer av material. Tex Chemoform som leverar pooler med tillbehör, Scandinavian Windows i Lettland som levererar PVC,trä och aluminium dörrar och fönster, Konva-center Finland som levererar en unik avloppslösning för fritidshus med krav på förhöjd skyddsnivå, Aqua Rent som levererar unika vattenreningsanläggningar osv.

Vi hoppas att ni kontaktar oss för en personlig kontakt gällande ert projekt så vi får vara med i urvalet av leverantörer / entreprenörer.

 

Lasse Gustafsson

Comments are closed.